Back to our website Check availability and book now
10 tm 29 oktober '23

10 tm 29 oktober '23

Kleinkunst, Kookkunst & ‘Komputerkunst’ bij In De Aap

Ook dit jaar beleef je weer op allerlei manieren kunst bij Guesthouse & Apartments ‘In De Aap’. Zo kun je op zondag 29 oktober 2023, de laatste zondag van de Kunst10daagse, van Kleinkunst genieten. Tijdens deze theateravond worden de kamers van ‘In De Aap’ omgetoverd in podia en zijn er weer verschillende voorstellingen van twintig minuten te zien.

Dit keer Maartje Mikx. Getipt door SCALA Theater Amsterdam. Een echt podiumbeest. Heeft alles al gedaan, van Musicals tot Flamengo en nu dan comedy. Sinds kort gescheiden en dus aan het daten. Dat is alleen niet meer zoals het in de jaren negentig ging.

In een andere kamer is Jackie te zien “Met ma naar Compostella” Je verzint het niet; met je 80 jarige dementerende moedertje naar Santiago wandelen. Maar Jackie ging, vol goede moed. ‘Ik weet niet hoe, maar als dat de grootste wens is van m’n moeder, dan lukt het vast.’

In de derde kamer, stand up comedian Vincent Matthijsse deelnemer aan het legendarische Cameretten festival in Den Haag. Blijft spannend waar hij mee komt.

Maar dat is nog niet alles.

In de Greenhouse zijn voorstellingen bij te wonen van ‘de vloer op’. Dit hilarische en altijd verrassende improvisatietheater is de afgelopen jaren een groot succes gebleken tijdens de Kleinkunstavonden van ‘In De Aap’. Theater en Suite wordt dit jaar weer officieel geopend door wie? Dat houden we nog eventjes geheim. Dan de Kookkunst. Die staat op naam van eigenaar en gepassioneerde mediterrane kok Emile van den Bergh. Zijn aanschuiftafels zijn een begrip, dus natuurlijk zorgt hij ervoor dat er tussen de theatervoorstellingen door lekkere happen, en ja daar hoort ook een drankje bij, klaar staan.

Tot slot de intuïtieve kunst, die gedurende de gehele 10daagse te bewonderen is. Die staat op naam van kunstenares Wanja. Zij maakt digital art. Ze hanteert geen potlood of verfkwast. Ook komt er geen doek of papier aan te pas. Nee, Wanja maakt haar kunst met een digitale pen op een I-pad en die afbeeldingen drukt ze vervolgens af op glas. Volgens haar ontstaan de ‘schilderijen’. Van tevoren weet ze nooit wat er uit haar handen komt en welke kleuren ze gaat gebruiken. Ze begint gewoon en laat zich intuïtief leiden door de gevoelens en woorden die er in haar opkomen. Nieuwsgierig geworden? Kom haar digital art beleven. Wanjadigiart.nl. Onze deuren staan open tijdens de Kunst10daagse.

Kleinkunstavond: zondag 29 oktober 2023 van 17.00-20.00 uur. Waarschuwing: houd rekening met een uitloop, want de acteurs van ‘de vloer op’ weten vaak niet van ophouden. Kaarten: € 27,50 per stuk, inclusief vier voorstellingen en welkomstdrankje, exclusief de kookkunst.

Informatie en kaarten via: theaterensuite@gmail.com

www.indeaap.com, Karel de Grotelaan 40, 1861 KJ Bergen. 0653364385

This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us your question.

Published 10-06-2022 / Copyright © Guesthouse & apartments In de Aap