More articles
Secret Place

Secret Place

‘Secret Place’ 

“We wisten niet dat dit bestond”, zegt een stel die in het voorbij gaan, nieuwsgierig ons schelpenpad oploopt. “Wat een geweldige plek zeg!” - meer dan verrast kijken ze rond en strijken neer op ons terras voor een koffie en een snaps. Onze zelfgemaakte Limomocello smaakt naar meer😄.

We babbelen gezellig, maken kennis en laten de rest van onze tuin, tot aan het zwembad, zien. 

“Wow, Dit is écht een Secret Place!"

"We love it💕”

Ze willen de kamers ook wel even bekijken😅…. 

Echter zijn wij volledig volgeboekt en is dat wat lastig. Dus nodigen we ze uit de volgende ochtend langs te komen. Alle gasten gaan dan weer op huis aan. Wel voor 15 uur want daarna zijn alle kamers weer gevuld met nieuwe gasten.  

De volgende dag rond half 12 horen we voetstappen op het schelpenpad … daar zijn ze! Fris, fruitig en met een big smile.

“We hebben jullie uitnodig ter harte genomen en komen de kamers bekijken”

Dit is zoals het hier gaat, ongedwongen. Gasten lopen ons schelpenpad op voelen zich hier direct thuis, pakken een tafeltje in de tuin/terras, eten en drinken mee op zaterdag. “Ook als je alleen komt val je hier in een warm bad”. 

Dit is waar wij voor staan, ongedwongen saamhorigheid, niets moet en, bijna, alles kan☺️.

Ook jij/jullie zijn meer dan welkom en wij ont-moeten je/jullie graag.

Ssst 🤫Secret Place dus voor jezelf houden, niet doorvertellen hoor;-)

Zonnige groetjes & tot snel.

This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us your question. Or read on with or go to the overview of all articles.

Published 09-10-2023 / Copyright © Guesthouse & apartments In de Aap