Back to our website Check availability and book now
'De stille aap' | Yin Yoga, massage & retreats

'De stille aap' | Yin Yoga, massage & retreats

Toe aan extra verstilling & ontspanning?

Mijn naam is Wanda, Alchemistisch lichaamscoach & YIN therapeut. Ik verzorg in Guesthouse & apartments In de Aap een aantal activiteiten waaronder privé en small group Yin Yoga, meditatie, massage & day retreats in zowel Nederlands, Engels als Duits. Ik wil jou inspireren om volledig in je kracht te gaan staan en een betere levens- en werkbalans te creëren. Zodat jij meer ontspannen in het leven kunt staan, ook als het leven soms wat hectisch is. 

"Mede door Wanda twee heerlijke bijkomdagen gehad tijdens mijn verblijf in 'In de Aap. Voelde echt als vakantie! En zoals gewend van Wanda, krijg je precies war je nodig hebt en doe je precies daar waar je behoefte aan hebt. Ontspannen, vol nieuwe inzichten en inspiratie om weer lekker aan de slag te gaan in het dagelijkse leven. Voldoende ruimte om stil met jezelf te zijn, te reflecteren op je eigen proces. echt thuiskomen bij jezelf! - Ellen

Waarom 'De stille aap'?

In ons hoofd een levenslustige aap. Een aap die zich onophoudelijk van de ene tak naar de andere tak in een boom slingert. Zo werkt ons verstand nu eenmaal als het op automatische piloot staat. We gaan van de ene gedachte naar de volgende indruk, je kan het zo gek niet bedenken. Duizenden gedachten passeren aldus door ons verstand, het doet er op die manier alles aan om onze aandacht overal heen te brengen behalve in het hier en nu. Ga maar eens na hoeveel van jouw gedachten die je over een hele dag gespreid hebt, over het verleden ofwel de toekomst gaan. Allemaal fantasieën die zich op een ander moment afspelen dan hier en nu. Laat je je helemaal door die aap leiden, dan riskeer je dat je leven gewoon aan jou voorbij gaat.


Op maat

Tijdens mijn sessies en day retreats begeleid in jouw door middel van verschillende technieken naar volledige ontspanning van lichaam en geest. Er is geen vast programma. Alle activiteiten zijn afgestemd op jouw wensen, behoeften, doelen en proces. Sessies kunnen los of in een persoonlijk retreate geboekt worden, individueel of met een klein groepje (max 3 pers.) Met iedereen heb ik voorafgaand graag een persoonlijk gesprek om samen af te stemmen.


         'JUST FOR YOU, JUST FOR NOW, JUST YIN 'Boeken & info: Info@wandamenke.nl | o6-46308088 | www.wandamenke.nl

 

  

This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us your question.

Published 27-03-2022 / Copyright © Guesthouse & apartments In de Aap